Primăria Călăraşi îşi doreşte parcuri sigure pentru copii

Primăria Călăraşi informează că se lucrează, în această perioadă, pe majoritatea străzilor din municipiu care prezentau o stare avansată de degradare.

Săptămâna aceasta, primarul municipiului Călăraşi, Marius Dulce, însoţit de o echipă de specialişti ai instituţiei, a intrat în parcuri pentru a verifica locurile de joacă.

Multe dintre acestea reprezintă adevărate pericole, motiv pentru care s-a solicitat de urgenţă înlocuirea lor cu echipamente de joacă conforme cu standardele moderne de siguranţă.

De la preluarea mandatului de primar, Marius Dulce a demarat asfaltarea mai multor străzi din municipiu, până la acest moment fiind finalizate lucrările pe 5 artere de circulaţie şi se lucrează pe cea de a şasea.

Marius Dulce a solicitat o rectificare bugetară pentru asfaltarea străzilor Luceafărului şi Zefirului precum şi în zonele cuprinse între străzile Belşugului şi Panduri şi Panduri – Nufărului.

Pe lângă reparaţiile carosabilului se vor reabilita şi trotuarele care necesită intervenţii.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide