Primăria Călărași va achiziționa măști de protecție și dezinfectanți pentru școlile din municipiu

Bugetul local va asigura achiziționarea măștilor de protecție și a dezinfectanților de mâini și suprafețe pentru școlile din municipiul Călărași!

Pe 7 septembrie, consilierii locali au fost convocați în ședință extraordinară pentru rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli.
La propunerea primarului Daniel Ștefan Drăgulin, în urmă cu o săptămână, chiar în prima zi a noului an școlar 2020-2021 (01.09.2020), toți directorii de unități de învățământ (grădinițe, gimnazii, licee) au fost invitați la o întâlnire pe tema deschiderii în condiții optime a anului școlar pentru elevi, preșcolari și personal didactic și nedidactic. Prezentă a fost și conducerea Inspectoratului Școlar Județean Călărași, asigurată de prof. Camelia Croitoru.
S-a stabilit ca fiecare școală să facă solicitări cu necesarul primului semestru la capitolul măști de protecție pentru copii și personal, dezinfectanți de mâini și suprafețe și alte materiale de curățenie.
În urma analizei bugetului local, primarul Daniel Ștefan Drăgulin propune astăzi consilierilor locali rectificarea bugetului în sensul alocării sumei de 510.000 de lei unităților școlare, pentru demararea urgentă a achizițiilor de către fiecare școală. Banii vor asigura materialele de protecție pentru cel puțin două luni, urmând să se propună o nouă rectificare în acest sens.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide