Primăria Călărași va organiza o serie de evenimente de Mărțișor

Primăria Municipiului Călărași a pregătit o serie de activități specifice Sărbătorii Mărțișorului. Acestea sunt susținute de angajații din cadrul Serviciului Public Piețe Oboare, Muzeul Municipal Călărași și Centrului de zi pentru persoane cu handicap.

În 21 și 28 februarie se desfășoară la Muzeul Municipal ”Atelierul de mărțișoare”, participanții urmând să realizeze din lut, folosind diverse tehnici de decorare, mici obiecte de podoabă care vor fi oferite drept mărțișor.

Pe 22 februarie, în zona Orizont, se deschide tradiționalul Târg de Mărțișoare, unde sunt așteptați să expună spre vânzare aproximativ 40 de comercianți. Târgul va rămâne deschis până în jurul datei de 8 martie.

Toată luna februarie, dar mai cu seamă în aceste zile, în cadrul ședințelor de Art-terapie și a Atelierului de arte frumoase, beneficiarii Centrului de zi pentru persoane cu handicap în colaborare cu ASCHF-R-filiala Călăraşi confecționează mărțişoare handmade.

Activitățile au ca finalitate o expoziție cu vânzare, pe 28 februarie, la sediul Centrului, banii strânși urmând să fie folosiți de ASCHF-R în interesul beneficiarilor.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide