Primăria Grădiștea | Solicitare aviz de gospodărire a apelor

Aceasta informare este efectuată de Primaria Gradistea, Judetul Calarasi, Adresa: Calea Calarasi, Nr.132, sat Gradistea, comuna Gradistea, judet Calarasi, CIF: 4602688, telefon 0242336017, ce intenţionează să solicite de la Sistemul de Gospodarire a Apelor Calarasi – Aviz de Gospodărire a Apelor pentru realizarea lucrărilor „INFIINTARE SISTEM DE DISTRIBUTIE GAZE NATURALE IN COMUNA GRADISTEA, JUDETUL CALARASI” in comuna Gradistea, judet Calarasi.

Aceasta investiţie este NOUA. Ca rezultat al procesului de producţie Nu vor rezulta ape uzate.

Aceasta solicitare de aviz este conformă cu prevederile Legii apelor nr. 107/1996, cu modificările şi completările ulterioare.

Persoanele care doresc să obţină informaţii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa menţionată.

Persoanele care doresc să transmită observaţii, sugestii şi recomandări se pot adresa solicitantului sau la sediul primariei Gradistea, in termen de 30 zile de la data prezentei.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide