Primăria Lehliu Gară | Anunţ public privind emiterea actului de reglementare revizuit

ORASUL LEHLIU-GARA, cu sediul in judetul Calarasi, orasul Lehliu-Gara, str. Pompieri, nr. 3,  anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare revizuite pentru proiectul “SCOATERE DEFINITIVA DIN FONDUL FORESTIER NATIONAL CU COMPENSARE ECHIVALENT A SUPRAFETEI DE BONITATI”, propus a fi amplasat judetul Calarasi, orasul Lehliu-Gara, nr. cadastral 23169.

Decizia APM Calarasi, precum şi informaţiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul APM Calarasi Soseaua Chiciu, Nr.2, jud.Calarasi şi la sediul ORASUL LEHLIU-GARA judetul Calarasi, orasul Lehliu-Gara, str. Pompieri, nr. 3, în zilele de luni-vineri, între orele 10-14 precum şi la următoarea adresă de internet :wwwapmcl.anpm.ro

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul A.P.M. Calarasi Soseaua Chiciului, Nr.2, jud.Calarasi, în termen de 10 zile de la publicarea pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului precum şi la următoarea adresă de internet: www.apmcl.anpm.ro.

Prezentul anunţ va fi publicat atat in presa cat si la sediul administratiei locale pe teritoriul careia se va realiza investitia.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide