Primăria Mitreni | Solicitare aviz Apele Române

In conformitate cu prevederile Legii Apelor nr.107/1996, cu modificarile si completarile ulterioare, TITULARUL: Primăria Comunei Mitreni intentioneaza sa solicite de la A.N. „Apele Romane” – Administratia Bazinala de Apa Buzau Ialomita – SGA Calarasi, aviz de gospodarire a apelor, pentru realizare lucrarii: ,,DEZVOLTARE SISTEM INTELIGENT DE DISTRIBUTIE  DE GAZE NATURALE IN COMUNA MITRENI, JUDETUL CALARAS ” – S.F.+D.T.A.C.

Persoanele care doresc sa obtina informatii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodarire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa mentionata.

Persoanele care doresc sa transmita observatii, sugestii si recomandari se pot adresa solicitantului sau la sediu social: Judetul Calarasi, Comuna Mitreni, str. Musetelului, nr. 188, persoana de contact: Panait Ciprian Constantin, avand functia de primar, nr. de telefon 0242.525.322, dupa data de 16.04.2021.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide