Primăria municipiului Călărași se alătură campaniei „Vinerea Verde”

Primăria municipiului Călărași se alătură campaniei „Vinerea Verde”. Sub sloganul „STOP! Azi mașina stă pe loc!” se încurajează utilizarea transportului alternativ de către angajații din instituțiile publice în scopul reducerii poluării și, implicit, a emisiilor de carbon.

Mașina reprezintă una din cauzele poluante cele mai periculoase, fiindcă emisiile au loc la nivelul solului, aproape de oameni.

În acest sens, Primăria Călărași invită cât mai mulți locuitori să se alăture acestei campanii și să aleagă metode alternative de transport mai puțin poluante sau chiar cu emisii zero în fiecare zi de vineri.

„Vinerea Verde” își propune ca până la sfârșitul acestui an, cel puțin unul din patru angajați să vină în ultima zi lucrătoare a săptămânii la serviciu pe jos, cu bicicleta sau cu transportul în comun și să renunțe astfel, pentru o zi, la autoturismul personal.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide