Primăria Unirea | Anunț de mediu

COMUNA UNIREA cu sediul în județul Călărași, com. Unirea, Șoseaua Călărași-Fetești nr.303, în calitate de titular al planului ” ACTUALIZAREA PLANULUI URBANISTIC GENERAL ȘI A REGULAMENTULUI LOCAL DE URBANISM AL COMUNEI UNIREA, JUDEȚULUI CĂLĂRAȘI” amplasat în jud. Călărași, com. Unirea, aduce la cunoștința autorităților consultate pe durata procedurii de realizare a evaluării de mediu, cât și a publicului interesat de potențialele efecte semnificative asupra mediului ale implementării planului menționat, luarea de către Agenția pentru Protecția Mediului Călărași, a deciziei de emitere a a vizului de mediu necesar adaptării acestui plan.  

Factorii interesați, îndeseobi publicul pot consulta informațiile de mai jos, pe pagina de internet a Agenției pentru Protecția Mediului Călărași www.apmcl.anpm.rosau la sediul acesteia, din mun. Călărași, Șos. Chiciului nr.2, jud. Călărași, în intervalul orar 9-13 al fiecărei zile lucrătoare.

-Decizia A.P.M. Călărași nr. 10086/23.08.2021 de emitere a Avizului de mediu necesar adoptării planului urbanistic zonal în cauza;

-proiectul de plan, cu toate completările aduse pe parcursul procedurii de realizare a evaluării de mediu-în forma avizată de A.P.M Călărași.

-declarația prevăzută de art.33 alin. (1) lit. b) din Hotărârea Guvernului nr.1076/2004 privind stabilirea procedurii de realizare a evaluării de mediu pentru planuri și programe.

Etichete:

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide