Primăria va înmâna mâine cheile a 30 de locuințe construite prin ANL

30 de tineri sunt așteptați mâine de Primăria Călărași pentru repartiția locuințelor în regim de închiriere construite prin ANL. Blocul are 30 de apartamente: 6 apartamente cu o cameră, 16 apartamente cu 2 camere și 8 apartamente cu 3 camere.

Beneficiarii repartițiilor în Blocul H26 (bloc de locuințe pentru tineri în regim de închiriere), de pe strada Mușețelului nr 23, sunt invitați miercuri, 23 ianuarie, la ora 09.00, la adresa menționată pentru a primi cheile locuințelor repartizate prin Hotărâre a Consiliului Local Călărași, anunță primăria Călărași.

Pe 14 decembrie 2018 s-a efectuat recepția blocului de locuințe în regim de închiriere pentru tineri, construit de către Agenția Națională de Locuințe pe strada Mușețelului, nr.23. Noul bloc P+3 dispune de 30 de unități locative pe două tronsoane.

Primăria Călărași are în vedere construirea a încă patru blocuri, anul trecut fiind transmisă către ANL suprafața de 8.621 mp ce aparține domeniului privat al municipiului Călărași, cu următoarele propuneri în vederea construirii de locuințe pentru tineri destinate închirierii:

-suprafața de 4.308 mp în vederea construirii a două blocuri de locuințe, cu câte două tronsoane fiecare, regim de înălțime S+P+3E+M cu câte 18 unități locative pe fiecare tronson;

-suprafața de 4.313 mp în vederea construirii a două blocuri de locuințe, cu câte două tronsoane fiecare, regim de înălțime S+P+3E+M cu câte 18 unități locative pe fiecare tronson.

Ambele suprafețe de teren se află la ieșirea din oraș, în vecinătatea DN21.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide