luni, iulie 22, 2024
AcasăCOMUNITATEPrimarul Ciprian Panait va continua proiectele începute în Mitreni

Primarul Ciprian Panait va continua proiectele începute în Mitreni

- Advertisement -

Cu 1.486 de voturi, față de cele 1.037 ale principalului său contracandidat, a câștigat Ciprian Panait al doilea său mandat de primar. Cetățenii au apreciat munca sa din cei patru și l-au girat pentru încă 4 să le reprezinte interesele.

„Încrederea masivă pe care ați acordat-o mie și echipei mele este o onoare și o imensă responsabilitate! Vă mulțumesc din suflet tuturor cetățenilor care ați ieșit la vot și, în special, celor care ne-ați acordat încrederea prin votul dumneavoastră!

Prin susținerea dumneavoastră mi-ați oferit posibilitatea să reprezint comuna Mitreni într-un nou mandat și promit să nu dezamăgesc! Cu muncă, încredere, stăruință și credință vom reuși ceea ce ne-am propus! Respect și considerație!”, acesta a fost primul său mesaj în calitate de primar reconfirmat.

De altfel, tânărul primar liberal al comunei Mitreni, Ciprian Panait, aflat de acum la al doilea mandat, a reușit să obțină finanțări importante pentru comunitate prin PNRR, pentru trei proiecte.

Supraveghere video în cele trei sate Mitreni, Valea Rosie și Clătești, cu o valoare de 1.384.424 lei;

Înființare Centru socio-medical în satul Clătești cu o valoare de 810 983 lei;

Elaborarea/actualizarea în format GIS a planului urbanistic al comunei Mitreni cu o valoare de 159 460 lei.

Pentru cadastru gratuit intravilan în satele Valea Rosie și Mitreni cetățenii sunt rugați să aducă la primărie (departamentul cadastru și urbanism) actele de proprietate pentru imobilele pe care le deține în intravilanul satului Valea Roșie și Mitreni conform graficului afișat în anunț.

Periodic primăria va face anunțuri și pentru alte sectoare cadastrale. Pentru cei care nu au acte de proprietate pentru imobilele pe care le dețin, sunt rugați să aducă copii de pe actele de identitate.

Despre modernizarea infrastructurii stradale prin asfaltare, Ciprian Panait anunța în 6 iunie următoarele:

„Ieri a început turnarea primului strat de asfalt în satul Valea Roșie pe primele patru străzi. Vom continua să pregătim străzi pentru asfaltare și totodată, vom începe turnarea podețelor și montarea tubulaturii pentru accesele la proprietăți.

În cel mai scurt timp vor începe săpăturile pentru pregătirea stratului suport și în satul Clătești, iar în satul Mitreni, după cum bine știți, pregătim străzile pentru turnarea primului strat de asfalt. Cu răbdare și înțelegere acest proiect își urmează cursul firesc. Vă mulțumesc și vă doresc tuturor numai bine!”

La 4 zile (13 iunie), după ce a fost reconfirmat, Ciprian Panait a organizat o amplă acțiune dedicată Eroilor neamului românesc, punctând următoarele:

„Ziua Eroilor este celebrată în aceeași zi în care este sărbătorită Înălțarea Domnului.
Fie ca Înălțarea Domnului să vă protejeze familia de cele rele și să vă ofere bunăstare, dragoste și har, iar în inimile voastre să fie lumină, căldură și bucurie! Hristos S-a Înălțat! Spiritul și încărcătura emoțională ale acestei zile să pătrundă în sufletul fiecărui român! Glorie eternă Eroilor României!”

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite