Primarul Marius Dulce a verificat lucrările de pe bulevardul Nicolae Titulescu

Lucrările executate de constructor pe bulevardul Nicoale Titulescu au fost verificate de primarul municipiului Călăraşi, Marius Dulce.

Au fost identificate numeroase probleme neconforme cu proiectul care au fost aduse la cunoştinţa constructorului: guri de canal amplasate cu mult deasupra străzii şi a trotuarelor, pavele montate fără a ţine cont de scurgerea apei şi alveole de spaţiu verde nefinisate.

Primarul Marius Dulce a cerut ca în cel mai scurt timp toate problemele să fie remediate.

„Astăzi am ieşit în stradă la verificare de lucrări.

Am început cu bulevardul Nicolae Titulescu, acolo unde lucrarea finală nu mă mulţumeşte, iar imaginile sunt mai grăitoare decât ceea ce aş mai putea spune eu.

Am mers şi la noua hală de legume-fructe de la Big, aici am primit promisiunea că pe 10 noiembrie va fi finalizată. Îmi doresc ca timpul rece să-i prindă pe comercianţi în interior.

Ultima oprire a fost la Bazar unde am vorbit cu oamenii despre demararea investiţiei. Şi aici vreau un spaţiu modern în cel mai scurt timp.

Vă informez, dragi călărăşeni, că îmi voi muta biroul în stradă până când toţi cei implicaţi în actul administrativ vor înţelege să facă lucrări de calitate, nu de mântuială.”, a transmis noul primar al municipiului Călăraşi pe pagina sa de facebook.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide