luni, iulie 22, 2024
AcasăADMINISTRAŢIEPrimarul Marius Dulce anunță ce se va face în locul bazarului provizoriu

Primarul Marius Dulce anunță ce se va face în locul bazarului provizoriu

- Advertisement -

De peste 2 săptămâni, Bazarul funcționează în noua și moderna clădire construită de Primăria Călărași, iar pe terenul unde a funcționat provizoriu până la finalizarea acesteia va primi o nouă destinație.

Primarul Marius Dulce a anunțat că are mai multe planuri pentru acea zonă, ținând cont de cerințele locuitorilor din vecinătate. Acesta spune că va amenaja un spațiu de joacă pentru copii, locuri de parcare și chiar se află în discuții pentru concesionarea unei suprafețe de teren pentru construirea unui bloc.„Primesc numeroase întrebări despre bazar. Știți deja că de mai bine de două săptămâni puteți vizita un bazar modern, acoperit, cu toate dotările necesare unui comerț civilizat. Ce facem în locul rămas viran?

Am început curățarea zonei și gândim un loc de joacă, parcări pentru cetățenii blocurilor din vecinătate și suntem în discuții cu un dezvoltator imobiliar pentru construirea unui bloc. Este un proiect pe care, așa cum mă cunoașteți, îl voi duce la bun sfârșit. Pentru oameni!”, a spus primarul Marius Dulce.

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite