luni, aprilie 15, 2024
AcasăEVENIMENTPrimul proiect al „Fetiței Zurli”, după ce a părăsit Gașca Zurli, este...

Primul proiect al „Fetiței Zurli”, după ce a părăsit Gașca Zurli, este în Jegălia, Călărași

- Advertisement -

În urmă cu aproximativ o lună, Vero Căliman, cunoscută ca „Fetița Zurli” din Gașca Zurli, a anunțat că părăsește trupa după aproape 18 ani de colaborare. Primul nou drum, de după despărțire, pe care va păși în cariera sa începe în Jegălia, Călărași.

„Relația mea cu cei mici este nemuritoare, mi se par sincer cele mai minunate creaturi de pe pământ, și voi continua să păstrez și să hrănesc această relație specială prin toate proiectele în care mă voi implica în viitor. Vă țin la curent!” – declara Vero Căliman la momentul anunțării plecării din Gașcă.

Ei bine, primul proiect în care s-a implicat fosta Fetiță Zurli, după cum chiar ea ne-a declarat astăzi, este în comuna Jegălia, județul Călărași.

Aici, la inițiativa primarului Aurel Vasile, va înființa Clubul Teatrul de la Sat, în cadrul căruia îi va îndruma pe copiii comunei către cea de a 7-a artă. Un proiect inedit la nivelul județului, dacă nu chiar la nivel național, prin care vor cei mici vor învăța teatru prin joc, cântec și lectură.

Astăzi, chiar de Ziua Mondială a Teatrului, Vero a fost printre copiii din Jegălia, la Centrul Cultural din localitate, unde i-a anunțat că îi așteaptă să descopere frumusețea teatrului dar și al jocului pe scenă.

Alături i-a fost un alt personaj din Gașca Zurli – Tura Vura sau Răzvan Marina.Primarul Aurel Vasile, cel care a gândit acest proiect, le-a spus copiilor și părinților cum s-a născut această idee.

 

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite