Proiect pentru tinerii călărășeni: „Adolescența fără frontiere”

Asociația pentru Dezvoltare Durabilă Dunărea de Jos Călărași a lansat astăzi, în parteneriat cu Primăria Municipiului Călărași, Inspectoratul Școlar al Județului Călărași, Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Călărași și Casa Corpului Didactic Călărași, proiectul denumit „ADOLESCENȚA FĂRĂ FRONTIERE”.

Proiectul este finanțat cu sprijinul ANST/Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Călărași, în cadrul programului de susținere a acțiunilor de tineret.

Scopul acestui program este de a promova educația non-formală, inclusiv prin folosirea mijloacelor de comunicare on-line, dezvoltarea de competențe necesare tinerilor pentru a fi activi în comunitate.

Beneficiarii direcți ai proiectului sunt tinerii cu vârste între 14-20 ani, din comunitatea locală împreună cu voluntarii care vor participa la activitățile din cadrul proiectului.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide