Proiecte de 2,7 milioane euro depuse de Primăria Călărași, admise la finanțare

Cele trei proiecte depuse spre finanțare de Primăria Municipiului Călărași, în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 3, Prioritatea de investiții 3.1 – Sprijinirea eficienței energetice, a gestionării inteligente a energiei și a utilizării energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice, inclusiv în clădirile publice și în sectorul locuințelor au fost admise pentru finanțare, în urma evaluării.

Acestea vizează reabilitarea termică a Liceului Teoretic Mihai Eminescu, Școala gimnazială Tudor Vladimirescu și Grădinița cu program prelungit Țara Copilăriei

După etapa de pre-contractare, urmează să fie semnat contractul de finanțare! Vor fi atrase aproximativ 2,7 milioane de euro prin cele trei proiecte!

Cu ajutorul fondurilor europene oferite de Programul Operațional Regional 2014-2020, prin cele trei proiecte sunt vizate lucrări de reabilitare termică a clădirii, cum ar fi: lucrări de reabilitare termică a elementelor de anvelopă a clădirii, lucrări de reabilitare termică a sistemului de încălzire/a sistemului de furnizare a apei calde de consum, instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei electrice și/sau termice pentru consum propriu, lucrări de instalare/reabilitare/ modernizare a sistemelor de climatizare și/sau ventilare mecanică pentru asigurarea calităţii aerului interior, lucrări de reabilitare/ modernizare a instalațiilor de iluminat in clădiri.

Proiectul ”Reabilitarea termică a Liceului teoretic Mihai Eminescu Călărași” are o valoare de aproximativ 982.000 euro, proiectul ”Reabilitarea termică a Grădiniței cu program prelungit Țara Copilăriei Călărași ” are o valoare de aproximativ 786.000 de euro iar proiectul „Reabilitarea termică a Școlii Gimnaziale T. Vladimirescu Călărași ” are o valoare de aproximativ 955.000 euro.

Contribuția UAT Călărași pentru fiecare din cele 3 proiecte este de 2% din valoare.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide