luni, iulie 22, 2024
AcasăCOMUNITATEProiectele care i-au adus primarului Ștefan Câmpulungeanu încă un mandat

Proiectele care i-au adus primarului Ștefan Câmpulungeanu încă un mandat

- Advertisement -

Mircea Brândușă. Primarul în funcție din Lupșanu, Ștefan Câmpulungeanu, care a candidat susţinut de PSD, a câştigat al doilea mandat cu 71.50% din sufragii, după centralizarea rezultatelor.

Potrivit numărătorii finale, Ștefan Câmpulungeanu a fost votat de 883 de persoane, în timp ce principalul contracandidat, Costel Brândușoiu, a obţinut doar 147. De remarcat că cei patru contracandidați au strâns în total 331 de voturi, ceea ce nu lasă loc de alte comentarii.

„Pe baza rezultatelor disponibile pe care le avem, alegerile din 2024 au fost câştigate! A fost mai greu şi mai dificil decât acum patru ani. A trebuit să lupt împotriva tuturor! Dar Lupșanu a dat un răspuns clar că nu vrea schimbare, ci continuitate.

Comuna aspiră la progres şi noi vrem să continuăm munca ce am început-o. Sper că am închis definitiv acest capitol şi că de astăzi putem să ne întoarcem cu faţa spre viitor”, a declarat Ștefan Câmpulungeanu.

Edilul a arătat că actuala campanie electorală a fost una dificilă, dar că a meritat. „Mulţumesc frumos şi mulţumesc echipei care a fost alături de mine în această campanie lungă de nu ştiu câte luni.

Dar această muncă, care a însemnat foarte mult, atât pentru mine, cât şi pentru cei care au dat dovadă că încă cred în munca mea, cred în munca echipei, a dat roade şi le mulţumesc pe această cale nu doar echipei şi familiei care la fel de mult a trebuit să ofere şi să îndure în această campanie nu chiar impecabilă din punctul de vedere al comunicării şi eleganţei. Dar sfârşitul este unul bun pentru Lupșanu”, a afirmat Ștefan Campulungeanu.

Acum 4 ani domnia sa, imediat după ce a fost investit, spunea că își dorește să fie un primar al tuturor, un primar care își va dedica munca pentru dezvoltarea comunei.

Ca urmare, în primii 4 ani a reușit să implementeze proiecte importante precum:

Reabilitare, modernizare și dotare cămin cultural în localitatea Radu-Vodă;

Alimentare cu apă în localitatea Radu-Vodă – există contract încheiat pentru execuție;

Modernizare drumuri prin asfaltare străzi în localitatea Radu Vodă în curs de realizare;

Modernizare rețea alimentare cu apă sat Plevna.

Drept urmare, la scrutinul din 9 iunie, locuitorii comunei au apreciat faptul că Ștefan Câmpulungeanu și-a onorat promisiunile și i-au acordat girul pentru încă 4 ani!

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite