luni, iulie 22, 2024
AcasăCOMUNITATEProiectele Primăriei Lehliu Sat vor fi continuate de primarul Ionuț Stan

Proiectele Primăriei Lehliu Sat vor fi continuate de primarul Ionuț Stan

- Advertisement -

Mircea Brândușă. Alegerile s-au încheiat. Cu certitudini sau cu surprize. La primăria comunei Lehliu Sat, locuitorii au avut de ales între continuitate sau a o lua de la început. În 9 iunie au ales să îl reconfirme in funcție pe Ionuț Stan, omul care a reușit să dea o altă față comunei, aducând un plus de confort în rândul locuitorilor!

Printre cele mai semnificative lucrări finalizate se regăsesc: parc joacă pentru copii; reabilitare drum comunal; servicii de consultanță pentru gestionarea proiectelor;
construcție obiective comunale; construcții trotuar pavele; servicii de cadastrare și înregistrarea sistematică a imobilelor prin întocmiri documentații cu titlu de gratuitate; reabilitări clădire birouri; instalare sistem de supraveghere video; modernizarea prin asfaltare a drumurilor de interes public local; finalizare rețea de alimentare cu apă potabilă pentru toate gospodăriile; reabilitare și modernizare a Școlii Gimnaziale nr. 1, respectiv corp școală; extindere anexă sală de sport; ghenă ecologică; rezervor de apă pentru incendiu; incintă; cabina de pază.

În acest context, Ionuț Stan le-a adresat un mesaj de suflet concetățenilor săi:

„Dragii mei, eu, Ionuț Stan, vă mulțumesc din suflet pentru tot ce am simțit în această campanie electorală! Cele mai frumoase momente din viața mea politică au fost în această lună și jumătatea, dar și momentul în care am intrat în competiția pentru a continua ca primar al comunei Lehliu!

Vă mărturisesc că nu m-am simțit niciodată mai bine de când fac politică, decât în aceste clipe în care am interacționat cu dumneavoastră, concetățenii mei dragi, în mijlocul cărora am crescut și m-am format ca om!

Competiția s-a încheiat și nu oricum! Cu siguranță cu toții căutăm cumva, cândva, undeva, să ocupăm prima poziție, cea din care ne este permis să arătăm cine suntem cu adevărat după propriile însușiri, după propria formare și educație. Iată, încă o dată, cu sprijinul dumneavoastră, suntem nr. 1 în comună!

Am credința că în viață, câteodată drumul este mai important decât destinația, iar poziția 1 pe podium mă onorează și mă obligă să mă înclin în fața dumneavoastră. Ceea ce ați ales, cu siguranță, vă reprezintă voința, interesele și speranța că vom trăi într-o localitate care să ne confere confort și siguranță!

Și, vă asigur că nimeni nu poate să conteste un act de voință! Vă mulțumesc din suflet pentru tot! Mă înclin în fața dumneavoastră! Respect și considerație!”

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite