S-a deschis Orăşelul copiilor în centrul Călăraşiului

Orăşelului copiilor – 2018 își așteaptă vizitatorii în centrul oraşului Călăraşi. Acesta va fi deschis până pe 5 ianuarie 2019 şi completează funcţionarea patinoarului în aer liber, a cărui deschidere a punctat, la fel ca şi anul trecut, începerea sărbătorilor de iarnă.

Bradul înalt de 13 metri, căsuţele care vor pune la dispoziţia călărăşenilor produse de sezon, figurinele, instalaţia festivă de iluminat, proiecţiile luminoase, muzica şi, nu în ultimul rând, Căsuţa lui Moş Crăciun vor întregi atmosfera sărbătorilor de iarnă.

Moş Crăciun va primi vizitatori în Căsuţa amplasată lângă brad după următorul program:

17 decembrie şi 21 decembrie – de la 17.00 la 19.00

22 decembrie – de la 11.00 şi 13.00 şi de la 17.00 la 19.00

În Ajunul Crăciunului, pe 24 decembrie – de la 17.00 la 19.00

Copiii care vor să îl viziteze pe Moş Crăciun, ajutat de spiriduşi voluntari ai Crucii Roşii, vor primi acadele şi bomboane. Mai mult, în acest an, într-o cutie special amenajată la Căsuţa de închiriat patine, între 06 decembrie şi 16 decembrie, copiii pot lăsa scrisori Moşului.

Între 17 şi 20 decembrie, la sediul Primăriei Municipiului Călăraşi, sunt aşteptaţi, ca în fiecare an, 1500 de colindători

Mai trebuie spus faptul că surpriza sfârşitului de an va fi organizarea în aer liber a Revelionului 2019. Primăria Călăraşi aduce, pe scena amplasată la km 0, doi artişti cunoscuţi, care vor face trecerea dintre ani mai distractivă pentru toţi călărăşenii care vor dori să întâmpine Noul An împreună, în aer liber. Este vorba de Corina şi Mossano.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide