SC RARCORAGRO SRL INFORMARE APELE ROMÂNE

In conformitate cu prevederile Legii Apelor nr.107/1996, cu modificarile si completarile ulterioare, SC RARCORAGRO SRL, cu sediul in oras Fundulea, str. Nicolae Titulescu nr, 1, bl. 6, sc. A, ap. 13, jud. Calarsi, tel. 0722694300 intentioneaza sa solicite  de la A.N. “Apele Romane” – Directia Apelor Buzau Ialomita, aviz de gospodarire a apelor / aviz de amplasament, pentru realizarea lucrarilor „AUTORIZARE ÎNFIINȚARE PLANTAȚIE ÎN SERA ÎN LOCALITATEA FUNDULEA, JUD.CĂLĂRAȘI compus din SPAȚIU TEHNIC ȘI PROCESARE SERE, SERE CĂPȘUNI ȘI/SAU ZMEUR, PUȚ, BAZIN VIDANJABIL A.M., BAZIN VIDANJABIL A.T., PLATFORME, ÎMPREJMUIRE ȘI BRANȘAMENTE UTILITĂȚI”, Aceasta investitie este noua.

Persoanele care doresc sa obtina informatii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodarire a apelor, pot contacta solicitantul de aviz la adresa mentionata.

Persoanele care doresc sa transmita observatii, sugestii si recomandari se pot adresa solicitantului la nr. de tel 0722694300 dupa data de  11.12.2020.

 

 

 

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide