Schimbare | PNL Călărași nu îl mai susține pe Orban ci pe Florin Cîțu

Deși inițial, în cadrul ședinței Biroului Politic Județean al PNL Călărași, din data de 12 februarie a.c., a fost adoptată o rezoluție politică privind susținerea lui Ludovic Orban pentru un nou mandat în fruntea PNL, noua conducere a decis să meargă pe mâna lui Florin Cîțu.

Ludovic Orban a mai pierdut susținerea unei organizații județene, cea din Călărași, odată cu alegerea noului președinte Ciprian Pandea, asta deși, sub interimatul lui Emil Dumitru, membrii BPJ-ului deciseseră să-l voteze la congres.

Anunțul a fost făcut de Ciprian Pandea pe pagina sa de facebook:

„Am ales să fac politică având un singur gând – acela de a pune umărul la dezvoltarea județului nostru.

Am candidat la funcția onorantă de Senator al României și am obținut mandatul din partea dumneavoastră cu același gând, dezvoltarea Călărașiului.

Am obținut, cu sprijinul primarilor liberali, funcția de președinte al Organizației Județene PNL Călărași având același obiectiv central, dezvoltarea comunităților locale, dar și câștigarea alegerilor în 2024.

Obiectivele mele, obiectivele colegilor mei liberali, promisiunile pe care ni le-am luat în fața călărășenilor pot fi onorate cu sprijinul premierului Florin Cîțu și parteneriatului Președinte – Guvern – majoritate parlamentară formată în jurul PNL.

Îl susțin, așadar, pe Florin Cîțu pentru funcția de președinte al PNL, susțin proiectul său de modernizare și reformare ale partidului, proiect care vizează, de fapt, modernizarea României.

Sunt sigur că peste 3 ani ne vom prezenta în fața călărășenilor cu fruntea sus și cu noi proiecte pentru viitor!”

Advertisement

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide