Școala Mircea Vodă și EECentre European Examination au înmânat certificatele Cambridge

Vineri, 1 octombrie a.c., în Sala Barbu-Ştirbei, Şcoala Gimnazială Mircea-Vodă Călărași, partener al EECentre European Examinations, Centru Autorizat pentru Pregătire examene Cambridge, a organizat ceremonia de acordare a Certificatelor Cambridge.

Cei 44 de elevi, îndrumaţi şi pregătiţi de prof. Oana Ichim, care au susţinut examenul în luna iunie, au fost însoţiţi de părinţi şi bunici şi şi-au primit cu bucurie şi emoţie certificatele, acestea fiind înmânate de Cătălin Bădănău, manager al EECentre European Examinations.

Copiii au fost felicitaţi şi de către  prof. Aniella Buşilă – reprezentant al Cambridge English Language Assessement, prof. Cristina Laura Munteanu – director al Bibliotecii Judeţene Alexandru Odobescu şi nu în ultimul rând de prof. Alina Lotrea – director al Şcolii Gimnaziale Mircea-Vodă, cea care a susţinut şi încurajat acest proiect al şcolii şi a fost alături de profesorul inițiator al parteneriatului cu EECentre European Examinations, Oana Ichim.

Cambridge English Qualifications sunt recunoscute la nivel global ca fiind o dovadă a excelenței, iar atunci când elevii pe care îi pregătim se află în această călătorie a învățării și a cunoașterii dorim să împărtășim succesul lor cu lumea întreagă. Ne mândrim cu rezultatele elevilor noștri, dar mai presus de toate suntem bucuroși pentru ei întrucât acestea le aduc noi oportunități pe viitor.

Examenele de limba engleză Cambridge English sunt recunoscute la nivel internațional și sunt corespunzătoare nivelurilor de competență CECRL (Cadrul European Comun de Referință pentru Limbi), niveluri pe deplin compatibile cu programa școlară a Educației Naționale.

Aceste examene evaluează sistematic cele patru competențe de limbă și fac ca învățarea limbii engleze să fie atractivă, eficientă și plină de satisfacții. Cambridge English favorizează o abordare pas cu pas pentru a-și îmbunătăți nivelul de limba engleză în profunzime: de la învățământul primar la învățământul gimnazial, la învățământul superior și până chiar și în cadrul unei companii, abordarea învățării limbii engleze este adaptată tuturor nivelurilor.

Certificatele Cambridge English sunt recunoscute de către Ministerul Educației Naționale din România și pot fi folosite pentru echivalarea probei de competență lingvistică de la bacalaureat sau pentru admiterea la clase cu program intensiv sau bilingv de limba engleză, la nivelul gimnazial sau liceal. Certificatele Cambridge English sunt o marcă a excelenței, deschid calea către învățământul superior și creează oportunități de studii și carieră, în țară sau în afara ei.

Pregătirea pentru aceste examene permite oricărui candidat să atingă un nivel foarte bun de engleză, atât scris cât și vorbit, apoi să-l evalueze și să obțină o diplomî.

Cambridge Assessment English este departamentul de examene al Universității Cambridge din Marea Britanie specializat în evaluarea competențelor de limba engleză. Sediul central este situat în Marea Britanie, iar Cambridge English este prezent în 24 de birouri din întreaga lume.

În fiecare an, peste 5,5 milioane de candidați la nivel mondial susțin examene. Diplomele sunt recunoscute la nivel internațional de peste 25.000 de școli, universități, angajatori și organizații guvernamentale. Diplomele oferite de Cambridge Assessment English sunt aliniate la Cadrul European Comun de Referință pentru Limbi (CECRL).

 

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide