Scrisoare către „Dincă de Belciugatele”

1. Doresc să dau o replică, mă simt dator faţă de cetăţenii acestei comune referitor la afirmaţiile lui Dinei. Acest „Dincă de Belciugatele”, atât prin fizionomia lui cât şi prin comportamentul total iresponsabil cu tente patologice sub masca unei propagande politice care arată profilul unui hoţ imbecil şi analfabet. Voi încerca să dezvolt aceste lucruri care îl caracterizează pe Dinei pentru a arăta a nu ştiu câtă oară minciunile lui.

Ce proiect avea Dinei despre asfaltare? Dacă era proiectul lui, de ce nu era asfaltat pe la el la restaurante acel drum care începe de la şosea şi până la Giani „Italianul”? Dacă 25 de ani nu a făcut nimic, acum când am făcut noi, el spune că proiectul este al lui? Oare el crede că poate să mintă şi să păcălească cetăţenii comunei Belciugatele? Eu nu cred că există vreun om care mai poate să fie păcălit de Dinei.

2.Minte cetăţenii că există la ajutor social peste 100 de oameni.

Pe vremea acestui iresponsabil într-adevăr erau 100 de cetăţeni la ajutor social. Acum  există o fişă la panoul primăriei cu nume şi prenume, unde se vede că există 15 oameni beneficiari ai ajutorului social dintre care 8 sunt femei cu copii mici sub 7 ani şi care confom legii 416 nu pot fi chemate să presteze contra sumei de 150/luna ore de muncă. Suntem comuna cu cel mai mic număr de asistaţi sociali din judeţul Călăraşi.

Acesta este adevărul care poate fi verificat de orice cetăţean, nu golănelile lui Dinei şi minciunile lui PSD-iste. Rămân 5-6 persoane apte de muncă pe care îi folosim la diferite munci, de curăţenie, de spart lemne, de tăiat iarbă etc.

3.În legătură cu Dinei gospodarul echivalent cu Dinei golanul, pe vremea lui, bugetul local al comunei de la taxele şi impozitele locale era de un miliard cinci sute de milioane, acum bugetul local după ce noi am pus la punct registrul fiscal este de aproximtiv douăzeci de miliarde, adică de 18 ori mai mare decât cel al lui Dinei. Vedeţi şi dumneavoastră cine este mai gospodar şi cine conduce mai bine comună. Ce buget local să aduni când Dinei lua bani de la COCO (dumnezeu să-l ierte) fără să-i mai dea înapoi, făcându-i rău acestui om de aprox. 3 miliarde, din cauza asta ştiţi toată lumea ce s-a întâmplat cu Coco. Dinei avea 10 becuri în tot Belciugatele şi nu putea să plătească curentul pentru iluminat public şi primărie.

Ce gospodar era Dinei?

Unde erau banii de la contribuţia oamenilor a taxelor şi impozitelor? De ce acum sunt şi atunci nu erau?

Pe raza comunei în afară de Shaewva, au existat toţi contribuabilii de acum, şi pe vremea lui. Vă spun eu. Până şi acei bani erau furaţi de Dinei & company.

4.Sunt oameni care lucrau la CAP şi erau îndreptăţiţi să le dea cei 5000 de metri pătraţi. De exemplu: Tanti Ecaterina a lui Nea Pascu din Belciugatele, Tanti Nuţa, nevasta lui Nea Fane de la Măriuţa şi mulţi alţii, de ce nu le-a dat? Adică pentru nevasta sa care nu a lucrat nici o zi la CAP i s-a dat, şi acestor oameni care au muncit pe un salariu de mizerie nu li s-a dat. Spuneţi dvs ce om este acest Dinei?

Problema este că Dinei a avut reclamaţii foarte multe şi a avut protecţie de la mulţi şefi de instituţii ale Statului Român care nu şi-au făcut datoria şi au încălcat legea protejându-l pe acest infractor şi ţinând-l departe de instanţele de judecată.

5.Când am auzit că sunt proxenet, mi-a venit să râd, şi i-aş propune să o înscriem şi pe aia cu care trăieşte la magazin în club, să vadă şi ea cum e şi cu alţii că sigur nu s-ar mai întoarce la această brută. Bineînteles, glumesc, că nu mă pun la mintea unui bolnav psihic, şi spun bolnav psihic cu alte cuvinte, nebun, după diagnosticul pe care i l-a pus Florin Tudose, celebru medic psihatru în emisiune la România TV şi în sensul acesta există şi o înregistrare ca probă. Acest nebun este liber să poarte armă, să conducă şi mai ales să dea interviuri filmate la aşa zis ziarişti, dar nici ei nu ştiu dacă într-adevăr sunt ziarişti sau nu, sau este doar o politică jegoasă a PSD ului care nu este în stare să găsească un candidat adevărat aşa cum nu a găsit nici la prezidenţiale.

Vreau să-i spun acestui iresponsabil şi să-l întreb cum a putut semna procesul verbal prin care a dat 1500 de hectare de teren arabil institutului agronomic fără să ţină cont de oamenii din comună care erau îndreptăţiţi prin lege să-şi recupereze terenul producând în felul acesta un deficit comunei  de 500 de hectare teren care trebuia dat la oameni conform legilor retrocedării. Vă spun eu, să i dea Alecu care acum este la „facultate” (puşcărie), rectorul univeristăţii agricole, o diplomă de inginer diplomat.

BĂI DINEI, dacă nu ai învăţat Capra cu trei iezi la 7 ani, nu ai cum s-o înţelegi la 40 de ani când ai luat tu diplomă. Am înţeles că ai zis, filmat fiind, că meritai şi tu o diplomă că ai stat mult timp pe câmp. Tu ai spus acest lucru. Te întreb eu, Ţaţa Ioana care a muncit 30 de ani pe câmp (nu a stat pe câmp) ar merita o diplomă de doctor Honoris causa, dacă ştii ce înseamnă asta. Să-ţi fie ruşine dacă aceşti oameni aveau dreptul la 5000 de metri pătraţi şi ai făcut tot posibilul să nu le dai pentru că îţi trebuia ţie să faci avere. Nu e nicio problemă, Dumnezeu sau unchiul, cum îi zici tu, îţi va da când va crede el de cuviinţă, eu sunt sigur că tu nu scapi. Am dat şi voi da legal locuri de casă şi vorbesc în numele consiliului local Belciugatelele, la toţi tinerii şi-i voi ajuta cât voi  putea eu, prin tot ce-mi stă în putinţă, să rămână cu familiile lor în această comună să o iubească şi să o facă frumoasă. Îi voi ajuta să se angajeze, îi voi ajuta în toate problemele lor indiferent de vârsta lor pentru că aşa sunt eu şi aşa am fost educat.

6. În legătură cu A.N.I. , sunt mulţi primari şi viceprimari ca şi cu CNSAS-ul sunt dosare politice. Oare ce credeţi că nu ştie lumea ce turnător a fost Dinei pe vremea lui Ceauşescu, a băgat oameni în puşcărie pentru un sac de grâu sau porumb. Iar dacă spune că a câştigat înainte mai multe mandate, a câştigat pentru că în acea vreme acel „Coco” pe care el l-a terminat venea cu sacoşi de buletine pline şi le ştampila în secţia de votare. Dacă atunci erau alegerile cum sunt acum, nu cred că Dinei avea vreo şansă. Are câţiva amărâţi care lucrează ilegal la el la restaurante, poate ăia să-l voteze, dar cred că nici ăia. Îi spune nebunului: „ Da, te votăm”, să scape de el, dar nu-l votează. Deci urmează mari surprize legate de activitatea lui Dinei din perioada comunistă. Dosarul lui de la CNSAS a fost găsit. Problema este că acest ordinar prin ceea ce a dat în primire miliţiei şi securităţii a produs daune grave unor oameni. Oameni care au stat în puşcărie din cauza ta numai pentru interesele tale persoanale. Acest individ nu a citit niciun proiect de hotărâre când era primar pentru că nu ştia să citească şi nu înţelege contextul unei notificări pentru că este analfabet funcţionar.

Oare poate să mai conducă România în 2020 asemenea specimene care au păcălit odată oamenii?

În legătură cu boschetăreala lui Dinei îi pot spune că am avut vacanţe câtă şcoală are el. Sun profesor de matematică şi am făcut o facultate de 5 ani cu examen de licenţă peste 9, adică o facultate de matematică nu de buruieni.

Probabil acest nebun vede că am pus primăria la punct, funcţionează ca o adevărată primărie, are bani şi ce zice: „hai să o rupem cum i-am rupt acum 30 de ani”.

Băi Dinei, stai cuminte şi suge în continuare biberonul de la magazinul din sat pe care tot fraudulos l-ai obţinut şi îţi promit că în mandatul 2020-2024 te trimit acolo unde îţi este locul, chiar dacă vei face o treime din pedeaspă pentru că ai peste 70 de ani, pentru că lumea vrea să vadă dreptate.

În final, le spun cetăţenilor comunei Belciugatele că sunt alături de ei şi îi voi ajuta în orice problemă indiferent de natura ei să aibă încredere în oameni, nu în javre, să nu le fie teamă de un rapandul de 70 de ani care a ţinut această comună 22 de ani în întuneric şi în teroare. Să creadă în PNL pentru că, conducerea PNL ne-a ajutat cel mai mult în această comună, PSD ul ne a ţinut pe loc. Vom face ceea ce am promis pentru că facem pentru noi şi pentru copiii noştri. Mergeţi cu fruntea sus şi votaţi PNL.

Valoarea lui Dinei la ora actuală este cât dopul pe care îl pui sub piciorul mesei  să nu mai bălăngăne.

Vă sunt alături şi vă iubesc!

Prof. Gabriel Gurlui

Viceprimarul comunei Belciugatele.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide