luni, iulie 22, 2024
AcasăACTUALITATESe închide traficul pe A2 la Dragalina, sensul București - Constanța. Au...

Se închide traficul pe A2 la Dragalina, sensul București – Constanța. Au început lucrările la pasajul peste calea ferată

- Advertisement -

CNAIR anunță că de astăzi, 26 februarie, încep lucrările de reparații pe Autostrada Soarelui (A 2) la pasajul de la Dragalina, peste calea ferată Ciulnița-Călărași.Traficul pe autostradă va fi restricționat.

Începând de astăzi se închide sensul București-Constanța în dreptul localității Dragalina, conform CNAIR.

„CNAIR informează participanții la trafic că, începând de luni, 26.02.2024, circulația rutieră va fi închisă pe A2, sectorul cuprins între km 101+500 și km 102+200, Calea 1, București – Constanța, pentru executarea lucrărilor de reparații la pasajul situat la km. 101+862, peste CF din zona localității Dragalina, județul Călărași. Pe perioada închiderii circulației pe sectorul de autostradă menționat, participanții la trafic se vor deplasa deviat pe Calea 2, Constanța – București, în ambele sensuri de circulație.”

Durata contractului de 6,9 milioane lei încheiat anul trecut între CNAIR- Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța și firma din Galați este de 9 luni, potrivit caietului de sarcini, iar lucrările se fac cu închiderea circulației pe câte un sens al autostrăzii.

Podul de la km. 101 la Dragalina a fost construit între 2003 și 2004, are o lungime de 71 de metri cu 400 de metri lungimea rampelor. Tronsonul care va fi închis are o lungime de 700 de metri.

CNAIR nu a specificat cât vor dura restricțiile pe sensul spre Litoral, însă este de așteptat ca acestea să fie ridicate în sezonul estival deoarece Poliția Rutieră nu permite lucrări pe Autostrada Soarelui în lunile iunie-septembrie decât în situații excepționale.

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite