marți, aprilie 16, 2024
AcasăADMINISTRAŢIESecretarul de Stat S. Vrăjitoru anunță un nou nod rutier la A2...

Secretarul de Stat S. Vrăjitoru anunță un nou nod rutier la A2 la Sărulești

- Advertisement -

Studiul de Fezabilitate pentru realizarea unei bretele de acces în A2 (București – Constanța) din DJ 303 a fost avizat ieri, 22 februarie, în Consiliul Tehnico – Economic al CNAIR.

Această bretea de acces va fi realizată la km 45 al autostrăzii, pe raza localității Sărulești, județul Călărași. Necesitatea construcției acesteia a apărut în special ca urmare a dezvoltării socio-economice a zonei.

Valoarea totală estimată pentru construcția acestui obiectiv este de aproximativ 74,51 milioane lei, sumă care va fi asigurată de la bugetul de stat.

„Veste uriașă pentru călărășeni: un nou nod rutier îi va ajuta enorm pe cei care locuiesc în partea de vest a județului Călărași și nu numai!

În ședința CNAIR (Compania Națională de Drumuri și Autostrăzi), s-a aprobat construcția unui nou drum de acces din Autostrada Soarelui, în dreptul comunei Sărulești, care va lega DJ 303 de A2.

Este, practic, startul unui proiect de anvergură, care va face să fie mai ușor accesul către oportunități economice, sociale și, de ce nu, turistice, având în vedere turismul piscicol din zonă.

Vă promit că, așa cum am luptat pentru pasajul de la Drajna, mă voi bate și pentru noul nod rutier de la Sărulești, având susținerea Guvernului Marcel Ciolacu și al ministrului Transporturilor și Infrastructurii Rutiere Sorin Grindeanu.” – a transmis secretarul de stat Sorin Vrăjitoru.

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite