vineri, decembrie 8, 2023
AcasăACTUALȘeful IPJ Călărași, întâlnire cu liceenii pe tema consumului de droguri

Șeful IPJ Călărași, întâlnire cu liceenii pe tema consumului de droguri

- Advertisement -

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Călărași continuă activitățile în școlile din județul Călărași.

Astfel, șeful Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, cms. șef Petronel Dumitrașcu, a desfășurat, în cadrul Colegiului Național „Barbu Știrbei” din municipiu, o activitate de prevenire și informare.

Subiectele principale care au fost dezbătute în cadrul acestei activități au fost violența de orice tip, antidiscriminarea, consumul de droguri și efectele acestui consum.

Elevilor le-au fost prezentate urmările unor fapte comise cu violență, riscurile la care ar putea fi expuși atât ei, cât și persoanele din jurul lor în urma consumului de droguri de orice tip, precum și greutatea sau imposibilitatea de a se mai recupera sau reintegra în societate.

Beneficiarii acestei activități au fost liceenii din clasele a IX-a, a X-a și a XI-a, iar scopul întâlnirii cu aceștia au fost de informare, conștientizare și educare.

Prevenirea în rândul tinerilor este una din prioritățile polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași.

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite