Senator PSD, Nicușor Cionoiu: Cazul Șoșoacă este unul izolat care nu ne face cinste și care nu ne reprezintă

Senatorul PSD Călărași, Nicușor Cionoiu, a dorit săptămâna trecută, în cadrul conferinței săptămânale de la sediul patidului, să aibă o poziție vizavi de atitudinea și comportamentul senatorului Diana Ivanovici Șoșoacă. Acesta a catalogat ca o greșeală prezența ei în Parlamentul României.

„Să știți că Parlamentul României nu este Șoșoacă, și să știți că în general parlamentarii își văd de treaba lor, Șoșoacă este un caz izolat, atât noi cât și colegii noștri din opoziție suntem niște oameni educați, chiar dacă avem diversiuni politice le rezolvăm altfel și, una peste alta, Parlamentul României trebuie să fie respectat și nu mai trebuie să fie aduse, din punct de vedere mediatic, anumite lucruri care nu ne fac cinste nici nouă ca români, nici dumneavoastră ca ziariști, nici nouă ca parlamentari.

Cazul Șoșoacă este unul izolat care nu ne face cinste și care nu ne reprezintă, este o greșeală că a ajuns o astfel de persoană în Parlament, cu care noi, ca și parlamentari, nu avem și nu vrem să avem nicio legătură.”, a spus senatorul Cionoiu.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide