Sisteme de suport ventilator, achiziționate de Primăria Călărași pentru Ambulanță și ISU

Primăria Municipiului Călărași a predat astăzi către Serviciul Județean de Ambulanță și ISU Călărași, 14 KITURI COMPLETE CPAP BOUSSIGNAC – Sistem de suport ventilator cu presiune pozitivă prin reglarea debitului de oxigen fără electricitate.

𝗣𝗿𝗶𝗺𝗮𝗿𝘂𝗹 𝗠𝗮𝗿𝗶𝘂𝘀 𝗗𝘂𝗹𝗰𝗲: „În urmă cu câteva minute am predat 14 kituri de asistență respiratorie către Serviciul Județean de Ambulanță și ISU Călărași. Astfel se mărește capacitatea de răspuns pentru tratamentul problemelor respiratorii cauzate de virusul SARS COV-2 pe timpul transportului pacienților cu ambulanța”.
Valoarea totală a acestora a fost 26.704,31 lei (TVA inclus). Suma a fost aprobată în baza Hotărării Consiliului Local nr. 158 privind rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli al municipiului Călăraşi pe anul 2020, aprobată de consilierii locali în cadrul şedinţei din 12 noiembrie 2020.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide