SJU Călărași | Programările la RMN, CT și analize se vor face printr-un call center

Aparatul RMN din cadrul Spitalului Județean de Urgență Călărași a fost repus în funcțiune în urma defecțiunii apărute, în urmă cu aproximativ o lună, la sistemul de răcire cu heliu.

Managerul spitalului călărășean, Bogdan Mihai, a anunțat că vor exista modificări în ceea ce privește programările și eliberarea rezultatelor investigațiilor.

„Programările la RMN și CT se vor face printr-un call center, nu va mai exista interacțiunea vreunui cadru medical care să intermedieze o programare pentru că ar cunoaște el pe cineva. Totul se va face ca la o clinică privată, ultratransparent.

De asemenea, vom implementa proceduri în ceea ce privește eliberarea rezultatelor investigațiilor pentru a fi date într-un timp util, iar în perioada următoare vom face public numărul de telefon la care se vor face programările la RMN, CT și analize. Vrem să ducem ambulatoriul într-o zonă pe care o vedem la un serviciu privat. Cadrele medicale angrenate în proceduri vor fi prestatori de servicii medicale, nu vor mai fi intermedieri, nu își vor mai da cu părerea asupra oportunității de a efectua o investigație într-o anume perioadă.”, a afirmat managerul spitalul județean.

 

 

1 Comentariu

  1. PANAIT MIOARA
    29 iulie 2022 - 11:41

    buna ziua am o trimitere de la dr. neurolog Lefter Denisa din data de 08.07.2022 nu am reusit in nici un fel sa fac o programare pentru mama mea la CT conf bilet de trimitere nr 0646294 cod diagnostic 375 .Va rog sa ma ajutati sa o programez pentru aceasta investigatie .Am primit urmatoarele numere de telefon 242920 centrala spital si nu rasppunde nimeni si 242922 si 0242921.

    Raspunde

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide