SJU Călărași | Programările la RMN, CT și analize se vor face printr-un call center

Aparatul RMN din cadrul Spitalului Județean de Urgență Călărași a fost repus în funcțiune în urma defecțiunii apărute, în urmă cu aproximativ o lună, la sistemul de răcire cu heliu.

Managerul spitalului călărășean, Bogdan Mihai, a anunțat că vor exista modificări în ceea ce privește programările și eliberarea rezultatelor investigațiilor.

„Programările la RMN și CT se vor face printr-un call center, nu va mai exista interacțiunea vreunui cadru medical care să intermedieze o programare pentru că ar cunoaște el pe cineva. Totul se va face ca la o clinică privată, ultratransparent.

De asemenea, vom implementa proceduri în ceea ce privește eliberarea rezultatelor investigațiilor pentru a fi date într-un timp util, iar în perioada următoare vom face public numărul de telefon la care se vor face programările la RMN, CT și analize. Vrem să ducem ambulatoriul într-o zonă pe care o vedem la un serviciu privat. Cadrele medicale angrenate în proceduri vor fi prestatori de servicii medicale, nu vor mai fi intermedieri, nu își vor mai da cu părerea asupra oportunității de a efectua o investigație într-o anume perioadă.”, a afirmat managerul spitalul județean.

 

 

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide