#SMART – Concurs de filme de scurt metraj cu tematica „Anticorupție”

Direcția Generală Anticorupție, reprezentată de Serviciul Județean Anticorupție Călărași, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Călărași și Primăria Municipiului Călărași, derulează în perioada 12 octombrie – 27 noiembrie 2020, Concursul de Scurt Metraje Anticorupție Realizate cu Telefonul, #SMART, în cadrul căruia este organizat, ca activitate principală, un concurs de filme cu tematica „anticorupție”.

Concursul își propune să stimuleze implicarea elevilor din liceele municipiului Călărași în dezvoltarea unor mesaje educative, cu ajutorul telefonului mobil.

Participanții la concurs sunt încurajați astfel să ia atitudine împotriva corupției și să contribuie ei înșiși, prin viziunea lor creativă, la dezvoltarea unui comportament activ și responsabil. Concursul se adresează tuturor elevilor înscriși în instituțiile de învățămant din municipiul Călărași în clasele IX-XII, ce au împlinit vârsta de 16 ani până la data de 1 septembrie 2020.

Regulamentul de participareșimodalitatea de înscriere pot fi consultate la adresawww.isj-cl.ro și www.primariacalarasi.ro.

Filmele declarate câștigătoare vor fi premiate, în cadrul unei festivități, pe data de 9 Decembrie, de Ziua Internațională Anticorupție, eveniment organizat pentru marcarea acestui moment.

Mesajul Direcției Generale Anticorupție este de toleranță zero la infracțiunile de corupție, iar pe această cale îndemnăm cetățenii să ia atitudine împotriva faptelor de corupție și să sesizeze acest lucru ori de câte ori este nevoie.

La nivelul județului Călărași, D.G.A. este reprezentată de Serviciul Judeţean Anticorupţie Călărași, al cărui sediu se află pe bd. Republicii, nr. 44, mun. Călărași, telefon 0242.306.168, fax 0242.306.153. Cetăţenii judeţului, care vor să ia atitudine împotriva actelor de corupţie pot face acest lucru printr-o sesizare la Call-center anticorupție 0800.806.806, prin e-mail la adresa calarasi.dga@mai.gov.ro sau direct la sediul structurii județene.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide