Spectacol dedicat romilor din Călărași cu Jean de la Craiova și Taraful Clejani

În cadrul unui Parteneriat încheiat cu Biroul Minorităților din cadrul Primăriei Municipiului Călărași și Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași, duminică, 11 august 2019, începând cu ora 17:30, pe scena amplasată pe platoul din fața sălii „Barbu Știrbei” se va desfășura un spectacol dedicat în special etniei romilor.

În deschiderea evenimentului vor evolua îndrăgita interpretă Viorica și Taraful de la Clejani, aceștia vor încânta publicul prezent timp de o oră cu ritmuri consacrate, dar și alte surprize muzicale.

De la ora 18:35 la 19:00 va urca pe scenă o trupă de dans țigănesc, iar puțin după ora 19:00 binecunoscutul Jean de la Craiova împreună cu Orchestra sa va face să vibreze toată suflarea prezentă pe platoul din fața Sălii „Barbu Știrbei” a Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași.

Manifestarea dedicată etniei rromilor se va încheia în jurul orei 21:00 tot pe ritmuri țigănești interpretate de o trupă de dans.

Prezentator al manifestării este Adriana Ștefan realizator emisiuni Tv.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide