SPGCFS / Sancţiuni pentru cei care nu respectă legislaţia privind deţinerea de canine

De la începutul anului 2018, Serviciul Public pentru Gestionarea Câinilor Fără Stăpân Călăraşi desfăşoară o campanie de responsabilizare a deţinătorilor de canine privind sterilizarea, vaccinarea, modul de deţinere al caninelor precum şi menţinerea igienei în spaţiile publice şi în spaţiile adiacente acestora, având ca scop respectarea normelor de curăţenie, igienă şi întreţinerea în condiţii optime a spaţiului de cazare a animalelor, fără a aduce atingere liniştii şi ordinii publice, precum şi a drepturilor celorlalţi proprietari de imobile din municipiu.

Această campanie se desfăşoară în cooperare cu reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Jandarmi şi ai Poliţiei Locale.

Până în prezent au fost aplicate 23 de sancţiuni, din care 6 contravenţii în valoare de 6.900 lei şi 17 „Avertisment scris”, pentru încălcarea prevederilor legii 258/2013 şi a HCL 166/2017.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide