SPGCFS/Acţiune de responsabilizare a deţinătorilor de câini

În zilele de 16 şi 17 aprilie 2018 a avut loc o acţiune de control în parcuri, demarată de personalul din cadrul Serviciului de Control şi Protecţia Animalelor, sub directa coordonare a conducerii Serviciului Public pentru Gestionarea Cîinilor Fără Stăpân, în scopul responsabilizării cetăţenilor ce frecventează aceste zone, de a respecta normele de curăţenie, igienă şi întreţinere în condiţii optime a spaţiului de cazare a animalelor, precum şi de identificare a haitelor de câini fără stăpân ce aduc atingere liniştii şi ordinii publice.

Două echipe au controlat 29 de persoane, fiind aplicate 9 avertismente scrise.

În continuare se doreşte înştiinţarea populaţiei prin tipărirea a 500 de flyere pentru a fi făcute cunoscute obligaţiile deţinătorilor de câini şi informaţii privind campania de sterilizare a câinilor cu stăpân cu rasă comună. Acţiunile vor continua şi în perioada următoare, pe tot parcursul zilei, şi se vor defăşura în colaborare cu reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Jandarmi şi Poliţiei Locale Călăraşi.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide