luni, aprilie 15, 2024
AcasăPOLITICAVasile Iliuță: Suntem uniți și hotărâți să câștigăm toate alegerile

Vasile Iliuță: Suntem uniți și hotărâți să câștigăm toate alegerile

- Advertisement -

Organizația județeană a PSD Călărași s-a întrunit în cadrul Consiliului Politic Județean acolo unde a fost stabilită strategia politică a candidaților social democrați călărășeni.

Deja au fost anunțați mai mulți candidați cu care PSD se va prezenta în alegeri pentru primăriile din județ.„Ne apropiem cu pași repezi de perioada electorală. Suntem uniți și hotărâți să câștigăm toate alegerile, pentru continuitate și dezvoltare. Pun accentul pe unitate. Doar împreună putem să facem astfel încât lucrurile să funcționeze, suntem o organizație puternică, bine structurată.

Dincolo de orice diferend politic pe care l-am avea cu adversarii politici, trebuie să fim conștienți că suntem aici pentru cetățenii acestui județ și orice acțiune trebuie gândită prin acest filtru. Vă anunț că îmi doresc să fiți asumați, responsabili și să demonstrați că sunteți adevărați oameni politici. Am mare încredere în dumneavoastră și vă asigur de toată susținerea mea!”, a declarat Vasile Iliuță, președinte PSD Călărași.

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite