Sunteţi copţi, băieţi!

Sorin Anghel. După două săptămâni de cantonament la stadion, Dunărea Călăraşi a disputat la sfârşitul săptămânii trecute un meci amical împotriva celor de la CS Afumaţi, formaţie ce evoluează în Seria a 3-a a celui de-al treilea eşalon al fotbalului românesc.

Din păcate, rezultatul partidei este unul cât se poate de umilitor pentru formaţia antrenată de către Virgil Bogatu. Ilfovenii s-au impus cu 4-1, călărăşenii arătând ca o echipă de judeţ, incapabilă să facă faţă în Liga a 3-a. Jucătorii au acuzat oboseala acumulată după două săptămâni de cantonament, însă tehnicianul Dunării consideră că elevii săi doar cauta scuze. „Sunt foarte supărat, atât din cauza rezultatului, dar mai ales din cauza jocului. Mă aşteptam la mai multă agresivitate din partea jucătorilor, mai ales că unii dintre ei sunt încă în probe. E adevărat, la 0-0 am avut o bară. Poate altfel ar fi arătat jocul dacă reuşeam să deschidem scorul. Golul de 2-0 a fost marcat dintr-un penalty foarte uşor acordat. Sigur, acestea nu sunt motive care să ne liniştească. N-am jucat nimic, asta mă deranjează cel mai tare. Am jucat cu Farul şi am câştigat, am făcut egal cu Slobozia, două echipe din Liga a II-a, iar când am evoluat cu un adversar din acelaşi eşalon cu noi nu am fost în stare să legăm două pase. Nu pot să-mi explic de ce au jucat atât de slab.”, a declarat Virgil Bogatu, care vede însă şi partea plină a paharului.

„E bine să pierzi în amicale pentru că jucătorii sunt cu picioarele pe pământ. Am mare încredere în băieţi. Sunt convins că a fost doar un accident. Un astfel de duş rece ne va face bine. În prima etapă jucăm acasă, cu Titu, un adversar despre care nu ştim mare lucru. Suntem obligaţi să câştigăm. Urmează apoi două deplasări extrem de grele, la Juventus Colentin şi la Chirnogi.”, susţine tehnicianul care se bucură în continuare de sprijinul conducerii.

Jocul Dunării împotriva celor de la Afumaţi a fost dezolant. Adversarii au fost întotdeauna primii la minge. Călărăşenii parcă n-au avut chef de fotbal, făcându-l pe Bogatu să se declare fericit că echipa să nu evoluează în aceeaşi serie cu adversarul întâlnit sâmbăta trecută pe stadionul Granitul din Capitală. În Seria a II-a a Ligii a 3-a au mai rămas doar 11 echipe. Rapid II Bucureşti şi Eolica Baia au abandonat competiţia. În aceste condiţii, va retrograda direct echipa de pe locul 11, în vreme ce soarta formaţiei de pe locul 10 va fi decisă în funcţie de punctajul cluburilor situate pe poziţiile similare din celelalte serii.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide