Surpriza de la alegerile parlamentare din 6 decembrie

Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) este singura alternativă pentru românii care s-au săturat să fie minţiţi, a declarat copreşedintele formaţiunii, George Simion. Potrivit lui Simion, AUR va fi surpriza alegerilor parlamentare din 6 decembrie.

„Vom fi surpriza acestor alegeri. Fiecare guvern provizoriu care s-a instalat şi-a plătit guvernarea cu distrugerea bogăţiei naţionale, cu închiderea fabricilor, cu distrugerea locurilor de muncă. Mai avem Taromul, CEC-ul şi Portul Constanţa şi am terminat cu totul. Suntem singurul partid care este pe toate bulentinele de vot din toată ţară şi în diaspora, unde avem o susţinere foarte mare din partea românilor plecaţi peste hotare”, a subliniat acesta.

George Simion a menţionat că obiectivele AUR nu sunt funcţiile politice, ci reformarea sistemului politic şi unirea românilor din ţară şi de peste hotare.

„AUR se adresează românilor dezamăgiţi de felul în care ni s-a distrus industria, ni se taie pădurile, nu este protejat producătorul român şi afacerile românilor. Avem la baza doctrinară patru piloni: familie, naţine, credinţă şi libertate”, a explicat George Simion, candidat AUR la Camera Deputaţilor pentru Bucureşti.

Material publicat la comanda AUR Călăraşi de către Lotmar Media SRL

CUI Mandatar 11200017

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide