Tinerii liberali călărășeni au organizat o acțiune de strângere a deșeurilor pe malul Borcei

Pe data de 13 august, TNL Municipiul Călărași a desfășurat o acțiune de ecologizare (strângere a deșeurilor) pe Plaja Tineretului, alături de colegii lor din cadrul Clubul Elevilor Liberali Calarasi.

Acțiunea a fost sprijinită de ADI Ecomanagement Salurbris împreuna cu REBU SA. Inițiativa a aparținut elevei Maria Lazăr de la Colegiul Național Barbu Știrbei și a fost finalizată din punct de vedere organizatoric în cadrul ședinței BPL TNL din data de 25.07.2019.

După 3 ore de strâns gunoi fără oprire, echipa a umplut 29 de saci de 120 litri, ceea ce a făcut vizibilă diferența de aspect a zonei, dar nu a reușit să curețe în întregime obiectivul acțiunii.
“Căldura excesivă și țânțarii ne-au forțat să abandonăm înainte de a finaliza curățenia. Niciunul dintre noi nu se aștepta să fie atat de mult gunoi. Cand am verificat zona, nu am intrat adânc în vegetația înconjurătoare, dar am descoperit ulterior că ascunde zeci de kilograme de deșeuri.

Am găsit haine, reviste, saltele, peturi, pungi de plastic, cioburi, plăci de celuloză, țigle etc. Orașul acesta a fost binecuvântat cu un cadru natural foarte frumos, iar noi trebuie să îl păstrăm astfel. Dacă noi am putut face curat după alți oameni, orice om poate face curat după sine. Sper că am reușit să transmitem acest mesaj prin puterea exemplului! ” – Adrian Stoica, Președinte TNL Mun. Călărași

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide