Titluri de cetățean de onoare acordate de Zilele Călărașiului 2021

Sâmbătă, în prima zi a manifestărilor dedicate Zilelor Municipiului Călărași – 426 de ani atestare documentară, primarul Marius Dulce a înmânat în cadrul unei ceremonii oficiale titlul de „Cetățean de onoare al Municipiului Călărași”, cea mai înaltă distincţie ce poate fi acordată unei persoane de către Consiliul Local, unor personalități din domeniile medical și didactic pentru merite deosebite în activitatea desfășurată.

Este vorba de doctorul Gheorghe Paul Gașpar, doctorul Cristian Gheorghe Giurcă și profesorul Gheorghe Stoianovici. O distincție similară a fost conferită și lui Nicolae Dragu, ales „cetățean de onoare al municipiului” în anul 2009.

De asemenea, a fost conferit titlul de „Cetățean de onoare post-mortem al Municipiului Călărași” profesorului Sorin Danciu și ing. Daniel Ștefan Drăgulin, primar al Călărașiului în perioada 2012 – 2020.

În cadrul aceleași festivități au mai fost acordate câte o Diplomă de merit următorilor:

Profesor doctor Constantin Tudor pentru activitatea remarcabilă desfășurată în beneficiul comunității și pentru prezența activă în viața acesteia.

Catinca Leu, o micuță artistă a Călărașiului și David Ghibu, unul dintre cei mai buni tineri matematicieni ai țării, în semn de aprecire pentru rezultatele remarcabile obținute și pentru promovarea valorilor călărășene.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide