Trei persoane prinse sub dărâmăturile unui imobil, la Olteniţa

Echipajul de prim ajutor descarcerare din cadrul Detaşamentului de pompieri Olteniţa a fost solicitat să acţioneze pe raza municipiului Olteniţa, pentru salvarea a trei persoane surprinse sub dărâmături.

În data de 07.05.2014, ora 18.01, un echipaj de prim ajutor şi descarcerare din cadrul Detaşamentului de pompieri Olteniţa a fost solicitat prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă, să intervină pe raza municipiului Olteniţa, pentru deblocarea a trei persoane de sex masculin, surprinse sub dărâmăturile unui imobil .

În momentul sosirii echipajului de prim ajutor şi descarcerare la locul intervenţiei, victimele, în vârstă de 18, 44, respectiv 48 de ani, erau conştiente, fiind imobilizate sub zid.

Echipajul de descarcerare a acţionat pentru extragerea victimelor de sub dărâmături şi înlăturarea elementelor de construcţie. După deblocare, persoanele au fost preluate şi transportate la spital de către trei ambulanţe.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide