Trei zile de spectacole cu ocazia Zilelor Orașului Budești

Pe 13, 14 și 15 august, Primăria și Consiliul Local îi invită pe cetățenii din Budești, Aprozi, Buciumeni și Gruiula Zilele Orașului Budești. Spectacolele de muzică ușoară și populară vor avea loc între orele 18.00 și 23.00.

Nu puteau lipsi de la eveniment grătarele și terasele, negustorii de produse tradiționale dar și un parc de distracții pentru cei mici.
Primarului orașului, Mihai Ilie, a reușit să organizeze acest eveniment fără a scoate niciun ban din visteria orașului, fiind organizat cu ajutorul sponsorlilor.

„Dragi prieteni,

Având în vedere vremurile tulburi prin care trece toată omenirea, am dorit sa aduc un zâmbet pe fața dumneavoastră și a copiilor noștri, prin intermediul acestui eveniment!

Țin sa precizez faptul că pentru organizarea acestui eveniment nu se cheltuie niciun ban din fondurile primăriei, el fiind organizat cu ajutorul sponsorilor, cărora doresc să le mulțumesc!

Va doresc o zi cu soare în suflet!” – Primar Mihai Ilie

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide