vineri, decembrie 8, 2023
AcasăACTUALUn alt proiectil neexplodat a fost găsit în Perișoru

Un alt proiectil neexplodat a fost găsit în Perișoru

- Advertisement -

Un bărbat din comuna Perişoru a descoperit un proiectil exploziv de calibru 152 mm (muniţie rămasă neexplodată) pe marginea unui canal de la periferia localităţii.

În data de 13.11.2023, un echipaj de specialişti pirotehnicieni din cadrul Detaşamentului de pompieri Călăraşi s-a deplasat pe raza comunei Perişoru, pentru ridicarea, asanarea teritoriului de muniţia rămasă neexplodată şi transportul unui proiectil exploziv de calibru 152 de milimetri.

Respectivul element de muniţie rămasă neexplodată a fost descoperit de către un bărbat în timp ce se afla în apropierea unui canal de la marginea localităţii.

Conştientizând pericolul reprezentat de muniţia rămasă neexplodată descoperită, acesta a anunţat de urgenţă organele abilitate, utilizând numărul de urgenţă 112, pentru a solicita intervenţia echipei de pirotehnicieni.

Specialiştii pirotehnişti din cadrul I.S.U. Călărași au intervenit cu promptitudine cu o autospecială pirotehnică şi au ridicat elementul de muniţie rămasă neexplodată, pe care l-au depozitat în vederea distrugerii ulterioare.

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite