Un autoturism a luat foc în mers pe Autostrada Soarelui

Pompierii militari din cadrul Secţiei de pompieri Lehliu Gară au acţionat cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, timp de 25 de minute pentru lichidarea incendiului. Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a fost posibil din cauza unui scurtcircuit electric produs la nivelul instalaţiei electrice a autoturismului.

În data de 06.06.2020, ora 13.03, un echipaj specializat de stingere din cadrul Secţiei de pompieri Lehliu Gară a fost solicitat să acţioneze pe A 2 (Autostrada Soarelui), km 52, calea II, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la compartimentul motor al unui autovehicul de teren.

La sosirea echipajului de stingere, incendiul se manifesta foarte violent, cu flacără deschisă şi cu degajare de fum dens la nivelul compartimentului motor al autoturismului, existând risc de extindere a flăcărilor şi la celelalte componente ale vehiculului.

Pompierii militari din cadrul Secţiei de pompieri Lehliu Gară s-au deplasat rapid la această intervenţie cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită, acţionând pentru lichidarea incendiului timp de aproximativ 25 de minute, reuşind să stingă incendiul în limitele găsite.

Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a fost posibil din cauza unui scurtcircuit electric produs la nivelul instalaţiei electrice a autovehiculului.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide