Un bărbat a fost salvat aseară după ce a căzut din barcă în Dunăre

Pompierii ISU Călărași au fost alertați ieri seară de un apel primit la 112 că pe Dunăre, în dreptul km 370, se aud străgăte de ajutor. În câteva minute de la apel, salvatorii, împreună cu polițiștii de la transporturi și de la Forntieră au început căutările.

Strigătul de ajutor a fost auzit, în jurul orei 19.00, de un om aflat la pescuit pe malul apei și care, fără stea prea mult pe gânduri, a sunat la 112, spunând că de undeva, mai departe de el, se aud strigătele unui bărbat. La fața locului au ajuns rapid mai multe forțe de intervenție și ambarcațiunile necesare misiunii de căutare.

După aproximativ o oră de căutări a fost găsit un bărbat de 43 de ani în șoc hipotermic (33.8 grade C) de către colegii de la Poliția Transporturi Navale. Echipajul de căutare salvare cu barca RIB al pompierilor l-au preluat pe bărbatul de 43 de ani și i-au acordat primele îngrijiri.

A fost apoi transportat la mal și preluat de echipajul SMURD care l-au dus la spital. Acesta se află acum în afara oricărui pericol.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide