Un bărbat și o femeie din Călărași au decedat astăzi într-un grav accident pe DN 3

În accidentul rutier petrecut pe DN 3, în zona canalului Siderurgic, au fost implicate două autovehicule, un autocamion si un autoturism, ambele înmatriculate in județul Călărași. Pompierii militari călărășeni au intervenit rapid la locul accidentului cu două autospeciale, una de descarcerare și una de prim ajutor SMURD.

În autocamion se afla o singură persoană, conducătorul autovehiculului, care este in afara oricărui pericol și nu prezintă traumatisme, iar in autoturism se aflau două persoane încarcerate, un bărbat și o femeie, cu vârste cuprinse între 55 – 60 de ani.

În urma coliziunii puternice dintre cele două autovehicule, cele două persoane încarcerate aflate in autoturism prezentau leziuni incompatibille cu viața și au fost declarate decedate.

La accident s-au deplasat un echipaj de descarcerare, un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Detaşamentului de pompieri Călărași și un echipaj al S.A.J. Călărași.

Purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Barbu Știrbei al județului Călărași.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide