Un nou centru comercial va fi inaugurat în curând în Călărași

Un nou centru comercial va fi finalizat și inaugurat în curând în municipiul Călărași. Acesta va funcționa în fosta fabrică de confecții de pe strada Locomotivei, în zona 10 Nivele.

Clădirea fostei fabrici de confecții, construită la începutul anilor 2000 de Gena Iliescu, a fost modernizată și recompartimentată, în acest moment efectuându-se lucrări atât la interior cât și la exterior.

În jurul clădirii se va amenaja și o parcare pentru aproximativ 30 de mașini. Centrul Comercial este dezvoltat de un călărășean iar spațiile vor fi închiriate.

Principalii chiriași se pare că vor fi KIK și PROFI, dar există discuții și cu alți retaileri cum ar fi Sinsay și Pepco sau petshopul Animax.

KIK va fi prezent pentru prima oară în Călărași în acest nou centru comercial. Firma germană KIK este prezentă în 14 țări din Europa. Pe lângă cele peste 2.700 de magazine din Germania, există spații comerciale în Austria, Cehia, Solvenia, Slovacia, Ungaria, Croația, Polonia, Olanda, Italia, România și Bulgaria, totalizând la acest moment 4.000 de magazine.

KIK comercializează îmbrăcăminte și încălțăminte dar și accesorii și decorațiuni pentru casă la prețuri accesibile.

De asemenea, un al doilea magazin KIK se va deschide și în clădirea pe care o construiește omul de afaceri călărășean Victor Baicu împreună cu băiatul senatorului PSD Nicușor Cionoiu pe bulevardul Republicii lângă supermarketul Penny.

 

1 Comentariu

  1. bobo vasy
    3 februarie 2023 - 18:34

    undeva unde sa depun si eu un cv? pentru paza

    Raspunde

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide