Valentin Barbu: „Niciodată nu s-a pus problema să nu acord drepturile salariale celor 800 de angajați ai DGASPC pentru a-mi păstra eu scaunul”

Presa aservită anumitor interese politice urmărește denigrarea mea sub toate formele posibile, așadar întreb: câtă mârșăvie și lipsă de demnitate aveți, domnule Drăgănică? Cum puteți face asemenea afirmații?

Cunoașteți foarte bine situația instituției pe care ați condus-o, știți de luni bune problema cauzată de proasta gestionare a bugetului, iar acum îndrăzniți să mă acuzați pentru ceva ce eu încerc să repar de când am preluat președinția Consiliului Județean.
Nu ar fi fost demn și corect să vă strigați nemulțumirile la momentul oportun, mai exact atunci când s-a alocat bugetul pentru anul în curs?
Niciodată nu s-a pus problema să nu acord drepturile salariale celor 800 de angajați ai DGASPC pentru a-mi păstra eu scaunul, iar în acest sens stă mărturie convocatorul pentru ședința extraordinară care va avea loc mâine, 09.09.2020, ora 10:00! Ordinea de zi cuprinde 7 proiecte care trebuie să fie supuse votului, primul fiind cel care include rectificarea bugetului propriu al județului Călărași pe anul 2020 tocmai pentru a putea asigura plata salariilor angajaților DGASPC și a încerca să îndreptăm neregulile făcute în timpul administrației Iliuță!
Îi invit pe toți consilierii județeni rămași în funcție să participe la ședința de mâine și să voteze corect pentru oameni!
Încetați să faceți jocurile politice ale celui care își dorește cu disperare scaunul de președinte al Consiliului Județean Călărași!!
“Domnia sa” se agață cu disperare de această funcție uitând că a trădat PNL și a trecut la PSD, uitând că a primit votul și încrederea oamenilor cu 4 ani în urmă doar pentru că a aparținut partidului pe care acum îl denigrează prin intermediul personajelor toxice care au o singură grijă cotidiană :MINCIUNI și DEZINFORMARE!!

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide