luni, iulie 22, 2024
AcasăADMINISTRAŢIEVasile Iliuță a fost achitat de Tribunalul București! Urmează apelul

Vasile Iliuță a fost achitat de Tribunalul București! Urmează apelul

- Advertisement -

Vasile Iliuță, președintele Consiliului Județean Călărași, a fost achitat astăzi, în primă instanță de Tribunalul București. Acesta a fost trimis în judecată în 2021 de DNA Constanța pentru abuz în serviciu, fals intelectual și șantaj.

Magistrații au decis achitarea sa pentru toate cele trei capete de acuzare. Decizia nu este definitivă, ea poate fi atacată în termen de 10 zile.

„E un lucru normal și firesc, eu am încercat să reprezint interesele cetățenilor județului Călărași prin deciziile pe care le-am luat. Justiția a făcut dreptate, nu am decât să respect decizia justiției. Astăzi este o decizie favorabilă, chiar dacă era și o decizie nefavorabilă, respectam deciziile justiției.

Sunt convins că Parchetul va face apel. E normal și firesc. Atât timp cât ei sunt avocații statului și ai celor care consideră că există o infracțiune, sunt obligați să facă apel. Cred că va face apel și mă voi apăra cu recurs la Curtea de Apel.”, a declarat Vasile Iliuță, președintele Consiliului Județean Călărași pentru Canal Sud.

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite