Vasile Iliuță: Căutăm soluții, cu colegii de la Giurgiu, pentru viitoare proiecte comune

În urmă cu ceva timp, președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, declara că se dorește găsirea de finanțare pentru realizarea unui drum expres între Călărași și Oltenița, de-alungul Dunării, care va fi prins în categoria „drumuri verzi”.

Ideea de a construi drumuri verzi s-a extins la nivel interjudețean, astfel că între Consiliile Județene din Călărași și Giurgiu au demarat discuții pentru identificarea unor soluții pentru conectarea rutieră prin astfel de proiecte.

Conducerile celor două județe s-au întâlnit pentru a doua oară, de astă dată la Giurgiu, pentru a se pune bazele colabărării.

„Am întors vizita colegilor de la Consiliul Județean Giurgiu. O întâlnire de lucru care are scopul de a pune bazele unei colaborări privind viitoare proiecte de zonă.

Este a doua discuție pe care o purtăm având ca temă drumurile verzi, aducătoare de beneficii mediului înconjurător și sectoare de drumuri care pot îmbunătăți calitatea vieţii şi care pot oferi şansă activităţilor economice durabile pentru populaţia localităţilor din cele două județe.

Îi mulțumesc domnului președinte al Consiliului Județean Giurgiu, Dumitru Beianu, pentru deschiderea pe care o are față de Călărași, iar pe dumneavoastră, dragi călărășeni, vă asigur că vom căuta continuu oportunități de dezvoltare.”, a afirmat Vasile Iliuță, președintele CJ Călărași.

Advertisement

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide