Vasile Iliuță: PNL și-aduce aminte că suntem în coaliție doar când împărțim banii din buget

Președintele Consiliului Județean Călărași, social democratul Vasile Iliuță, nu a fost invitat să participe, de către colegii de coaliție, la vizita premierului Nicolae Ciucă în județul Călărași, fapt ce l-a nemlțumit pe acesta. Primul Ministru s-a aflat în Călărași pe 15 martie, ocazie cu care a vizitat două societăți comerciale.

Vasile Iliuță spune că trebuia respectată demnitatea publică cu care cetățenii l-au învestit iar atitudinea liberalilor este una lipsită de respect față de aceștia în primul rând.

„Salutăm prezența premierului Nicolae Ciucă în județul Călărași. Îmi pare rău că nu am primit nicio invitație din partea PNL să fiu prezent. E regretabil ce s-a întâmplat. Eu întotdeauna am invitat prefectul (PNL) la orice vizită a unui ministru, secretar de stat pe care PSD l-a avut în teritoriu. Lucrurile nu se întâmplă la colegii de coaliție să trateze cu același respect demnitatea publică pe care cetățenii ne-au dat-o.”, a declarat Iliuță.

În ceea ce privește funcționarea alianței dintre PNL și PSD la Călărași, președintele PSD spune că aceasta merge doar când vine vorba de împărțit banii.

„A fost o perioadă, la începutul acestui an, când aveau nevoie (n.r. primarii PNL) să primească fonduri de la Consiliul Județean din procentul de 6%, când am avut o relație foarte bună. După ce am împărțit banii nu a mai funcționat coaliția. Interesul lor este să fim în coaliție când e vorba de împărțit nu și de responsabilități.”, a mai spus liderul PSD Călărași.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide