marți, aprilie 16, 2024
AcasăADMINISTRAŢIEVicepreședintele CJ, Mihai Beștea, s-a implicat în rezolvarea solicitării părinților unor elevi

Vicepreședintele CJ, Mihai Beștea, s-a implicat în rezolvarea solicitării părinților unor elevi

- Advertisement -

Președintele PSD Oltenița și vicepreședinte al Consiliului Județean Călărași, Mihai Beștea, se implică frecvent în viața comunității oltenițene, dincolo de prerogativele funcției pe care o deține la Consiliul Județean.

Zilele trecute, acesta, împreună cu echipa sa din PSD Oltenița, a răspuns unei solicitări venite din partea părinților elevilor de la Școala Generală Mircea Eliade.

Mai exact, dorința copiilor și a părinților a fost de a primi un televizor pe care să urmărească materialele didactice la clasă.

„Astăzi, alături de echipa mea din PSD Oltenița, ne-am implicat într-un demers important pentru părinți și elevi. Am fost prezenți la Școala Generală „Mircea Eliade” pentru a răspunde unei solicitări speciale, din partea părinților.

Știm cât de importantă este educația în formarea viitorului nostru și, mai ales, în modelarea copiilor noștri. Am donat un televizor Smart TV, în speranța că acest gest simplu va aduce o rază de lumină în procesul educațional al copiilor școlii.

Fiecare instrument, oricât de mic, contează în crearea unui mediu propice învățării și cunoașterii.  Susțin cu tărie sistemul de învățământ și sunt mereu alături de școli, profesori, părinți și elevi.

Educația este temelia pe care se clădește viitorul nostru, iar noi suntem dorim să o întărim și să o susținem în fiecare mod posibil.”

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite