Video | Drumul Județean care leagă Valea Presnei de Gurbănești a fost inaugurat

Porțiunea de 5,6 km din DJ 305, care face legătura între localitatea Valea Presnei și Gurbănești, a fost inaugurată ieri de președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță și primarul comunei Gurbănești, Sandu Manea. 

Pentru locuitorii din Valea Presnei asfaltarea acestui drum a însemnat practic scoaterea din izolare, fiind extrem de greu de parcurs toamna și iarna când devenea impracticabil. 

Investiție a CJ Călărași, în valoare de 3,5 milioane de lei, drumul a fost asfaltat de SC Drumuri şi Poduri SA Călăraşi, lucrările începând în 2017, însă, din cauza lipsei fondurilor, acestea s-au întins pe parcursul a 2 ani.

„Încercăm să refacem în condiţii mult mai bune legătura dintre satul Valea Presneicu centrul comuneiPentru noi, Consiliul Judeţean, toate drumurile care nu au legătură bună, civilizată, cu centrul localităţii sunt priorităţi pe care ni le-am asumat în 2016 la preluarea mandatului.” – Vasile Iliuță, președinte CJ Călărași.

Vă mulţumesc în primul rând în numele cetăţenilor. Ne dăm seama ce a însemnat acest efort pentru noi ca şi comună gândindu-ne la faptul că acest sat are undeva la 200 de locuitori. Aveaţi alte comune cu un număr mai mare de cetăţeni dar şi pe noi trebuia să ne salveze cineva.” – Sandu Manea, primar Gurbănești.

RECEPȚIE DJ 305 – GURBĂNEȘTI

Publicată de Consiliul Judetean Calarasi pe Miercuri, 5 iunie 2019

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide